Japans les volgen

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Wouter 3 jaren, 5 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #5863

  Brahim
  Bijdrager

  Hoi Wouter,

  Van de zomer ga ik naar Japan en zelf spreek ik geen Japans. Voordat ik op vakantie ga naar Japan wil ik eerst een cursus Japans klasikaal gaan volgen om echt wat basic ‘dingen’ te leren. Je kan hierbij denken aan eten bestellen of de weg vragen. Via Google ben ik op 2 website gekomen, namelijk:

  1. http://www.japanstaalonderwijs.nl
  2. http://www.japansecultuur.nl

  Beide zijn in de omgeving Amsterdam, dus dat is wel handig voor mij. Alleen zie ik geen reviews of recensies van personen die er zijn geweest. Weet jij hier misschien iets van? of weet je misschien een andere school/cursus of dergelijke.

  Alvast bedankt,

  Brahim


  #5867

  Wouter
  Sleutelbeheerder

  Beste Brahim,

  Beide scholen bieden goede cursussen aan. Met de mensen van http://www.japanstaalonderwijs.nl (de school heet NiCHiRAN trouwens) heb ik contact en die kan ik je in ieder geval aanbevelen.

  Toevallig beginnen ze komende vrijdag avond met een cursus “Japans op Reis”, wat precies is wat jij zoekt volgens mij. Die cursus kost EUR 80 voor 5 lessen.

  Dat is wellicht direct een mooie gelegenheid om tegen niet al te veel geld deze school te verkennen om te zien of je er misschien verder zou willen.

  Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Als je inderdaad kiest voor deze cursus, laat ze dan even weten dat je er via Ervaar Japan terecht gekomen bent.

  Gr. Wouter

  • Deze reactie is gewijzigd 7 maanden, 2 weken geleden door  Wouter.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.