Leeftijd voor wonen en werken Japan

Tags: 

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Wouter 1 jaar, 1 maand geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #35575

    Nina
    Bijdrager

    Hoi ik ben 43 jaar heb meer als 10 jaar werkervaring heb Pr en Communicatie gestudeerd 1 jaar Wo Rechten en mijn van oma’s familie oorspronkelijk van Britse kom af. Ik ga ga mijn mijn rechten studie wijzigen naar International Law and European Law en International Relations and Organization om mijn kansen in Japan qua werk te verruimen, hoe reëel zijn mijn kansen. BvD

    #35577

    Wouter
    Sleutelbeheerder

    Hoi Nina,

    Leuk dat je Ervaar Japan gevonden hebt. Zolang je een afgeronde WO opleiding hebt zit je goed qua visum.

    Met een Rechten opleiding heb je bovendien reële kansen in Japan. Je mag met een buitenlandse opleiding niet aan de slag als advocaat in Japan maar je mag wel juridisch advies geven. En daar is behoefte aan bij iedere Japanse onderneming die op wat voor vlak dan ook opereert buiten de landsgrenzen.

    Je zou je vast een beetje kunnen oriënteren op de mogelijkheden door eens te kijken op een van de vacature sites voor buitenlanders in Japan.

    Ik hoop dat je hier een beetje mee geholpen bent. Succes!

    Gr. Wouter

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.