reis 3 weken juli/aug 2019

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Wouter 4 maanden, 3 weken geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #40735

  Ronald
  Bijdrager

  Beste Forumleden,

  We willen deze zomer vanaf 25 juli tm 16 aug een rondreis maken door Japan. Op dit moment zijn we nog geheel vrij wat te doen en hebben ons ook nog niet verdiept in hoe en wat. We hebben in eerste instantie heel veel vragen .

  Enkele vragen die er zijn:
  * Waa de Jr Rail pas kopen
  * hoe is er goedkoop naar japan te vliegen via Hong Kong en dan verder met Low cost airline
  * Of heenreis via tokyo en return vanaf Osaka
  * We willen aan het einde van de reis relaxen en dachten aan Okinawa of zijn er vergelijkbare eilanden dichter in de buurt van Japan?
  * We begrijpen dat het veel open einde vragen zijn maar we willen zsm tickets boeken en daarom is de laatse bestemming wel belangrijk.

  Ik heb gelezen dat indien je direct doorvliegt japanse airlines bina voor niets de binnenlandse vlucht aanbieden klopt dit ?

  Andere tips of opmerkingen of reisschema’s zijn van harte welkom

  ALvast bedankt voor jullie hulp

  ronald en saskia


  #40736

  Wouter
  Sleutelbeheerder

  Hoi Ronald,

  Leuk dat je in de voorbereiding op je reis op ons forum terecht gekomen bent :).

  De Japan Rail Pass is via een aantal verschillende organisaties te koop. De prijzen verschillen enigszins. Wij zijn bezig om een vergelijkingssite in elkaar te zetten waarop je eenvoudig kunt vergelijken waar je de Japan Rail Pass het goedkoopst aanschaft. Zie japanrail.nl. De site is nog wat basic, maar de prijsvergelijking staat erop.

  Over het algemeen vindt je de goedkoopste tickets bij Lufthansa en Finnair. Je vliegt het goedkoopst op Tokyo. Binnen Japan heb je behoorlijk wat keuze uit budget airlines voor binnenlandse vluchten. Op onze pagina over vluchten hebben we een overzicht van de budget airlines gemaakt.

  Met een budget airline vlieg je goedkoop naar Okinawa. Er zijn wel wat eilanden dichterbij om aan het strand te ontspannen, maar vliegen naar Okinawa is meestal goedkoper.

  Het klopt inderdaad dat je als je je ticket in een keer door boekt je vrijwel niets betaald voor je binnenlandse vlucht. Niet alle boekingssites ondersteunen meerdere steden. Zelf heb ik goede ervaringen met Kilroy Travel.

  Veel plezier met je voorbereiding en goede reis!

  Gr. Wouter


2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.